MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği kuruluş mitingi başlıyor. Miting alanına akın eden MHP’liler yavaş yavaş miting alanını doldurmaya başladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği kuruluş mitingi başlıyor. Miting alanına akın eden MHP’liler yavaş yavaş miting alanını doldurmaya başladı.

Miting alanı girişlerinde ve çevresinde Bursa Emniyeti geniş güvenlik önlemleri aldı. Kent Meydanı’ndaki tüm çevre binaların çatılarında polis kuş uçurtmuyor. MHP’liler, miting alanı girişlerinde kontrolden geçirilerek alana alınıyor.

AYRINTILAR GELİYOR…

Bursa'da yaşanan çok yoğun kalabalık ve trafiğin aşırı sıkışması, zaman zaman kilitlenmesi sebebiyle Miting saat:16:00 da başlayacaktır.
Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu şunları ifade etti:
TÜRK MİLLETİNİN İRADESİ BUGÜN BURSA'DA BULUŞUYOR!!
BURSA'DAN YÜKSELEN SES TÜRK TARİHİNİN SESİDİR... Allah bu yüce Milletin yar ve yardımcısı olsun.Daha bu Millet son sözü söylemedi... dedi.
"Kalbimiz şuan Bursa'mızdadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bursa'da bugün düzenlemiş olduğu Milli Değerleri Koru ve Yaşat Mitingleri'nin Kuruluş Mitingi sebebiyle Bursa'mızda yüzbinler elele vermiş gönül gönüle gelmiştir. Bursa Kent Meydanı'na akın eden vatanseverler Bursa'mızın yeşil çehresini Ay Yıldızlı Türk Bayrağı'mızla süsleyerek karanlık kuytularda sinsi planlar düzenleyenlere önemli bir mesaj vermektedir. Açılım zırvalarına, bölünme emellerine Türk Milleti henüz son sözünü söylememiştir. Bursa'ya giden feribot seferlerinin iptal edilmesi, karayollarının tutulması, yüzlerce insanın miting iptal edildi diyerek yoldan döndürülmesi oldukça düşündürücüdür. Kaldı ki ulusal basının Türk'ün iradesine basın kuruluşlarında yer vermemesi ise vehametin ne derece olduğunu gözler önüne sermektedir. İlkeli habercilik anlayışınız ve tarafsız duruşunuzdan ötürü Fib Haber ailesine teşekkür eder, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu vatanın teminatı olduğunu tüm kamuoyuna saygı ile arz ederim. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu"