2014 Mahalli seçimlerinin arefesinde olduğumuz  şu  günlerde Samimi , Dürüst , Üretken  bir  Belediyecilik  anlayışın M H P felsefesiyle  hizmet  kervanını  yola  çıkarmış bulunmaktayız.
                  Kasabamızın pek çok hizmete ihtiyacı bulunmaktadır. Öncelik kesinlikle hizmet inancı ve aşkı olmalı çünkü ;  hizmet inancı ve aşkı olmayan uzun vade hizmet projelerini  siyasi ve kariyer endişesinden hayata geçiremez. Ben ve arkadaşlarım kasabamız halkına hizmet edebilmek , halkımızla el ele vererek en iyi hizmetleri ifa edebilmek için yol çıkmış bulunuyoruz.
 
                
                  Şebeke suyu , İmar durumu , yol , Yeşil alanlar ( çocuk parkı ), Turizm , Yetersiz duruma gelmiş olan kabristanın yeni şekli ve yerini aile kabristanı olarak düzenlemek olacak . Eski Belediye binasını ciddi bir tadilatla hizmet verir hale getirirken yeni Belediye binasını Trafik Hastanesi olmaz ise Yaşlı bakım evi olarak hizmete sunarken kurulacak bir dernekle hemen yanı başında Aş evi ( İmaret hane ) yapmak hedefimizdir. Kasabamızın bilinmeyen bilinse de el atılmayan çok önemli yeraltı şehirlerini turizme kazandırmak ve kasabamız insanlarının ticari kazanımlarıyla daha geniş ufuklardan yatırım yapmalarına vesile olmak.
 
                  
                    Kasabamızın geleceğinin önemine binaen Veysel gürbüzün oradaki tepe yaptıracağımız sarfiyat çalışmalarıyla  düşürülerek üst geçit  yapılmasına ve Kara yollarının arkasından 12 m yol  açtırılarak  kasabamızın  giriş ve çıkışını  rahatlatmak kasabamıza yakışır görünüm  kazandırmak  hedefimizdir .  Kasabamız  içerisinden  geçen  ANKARA-KAYSERİ  yolu çok yoğun  trafik  olmasından olabilecek kazaların ve ciddi ölümlere sebebiyet vereceği gelecek günlerin şimdiden düşünülüp tedbir olarak  servis yolu ihtiyacını gerekli kurumla görüşerek uygulamaya konulmasına vesile olabilmek.
 
             
                    En başta söylediğimiz Kasabamızın pek çok hizmetlere ihtiyacı var. Biz bu hizmetleri hayata geçirmede Kasaba halkımızla el ele , gönül gönle olacağız . Bunu içindir ki Halk Meclisi oluşturarak her 3 ayda toplantılar yaparak Kasabamızın problemlerini paylaşarak teşhis ve tedavi de sizlerin de fikirleri ile güzelin en güzelini hayata geçirmek, Camilerimizin rutin temizlik işlerini belediyenin üstlenmesini , Kasabamızın yollarını kilit parke yapabilmek ve Belediyemize gelir elde edebilmek için gerekli olan pres maki nası alarak üretim sahası kurulması önemli hedeflerimizdendir.
 
      
                      Kasabamız için , sizler için , hepimizin daha güzel günleri birlikte görerek yaşamamız için ben ve arkadaşlarım sizlerin teveccühü ile hizmet emrinizi bekleme adına hizmet kervanını yola çıkarmış bulunmaktayız. Eğer sizlerde bize güvenir ve bu görev emrini tevdi etmek isterseniz 30 mart da vicdan mührünü elinize aldığınızda MHP amblemi olan  3 Hilalin altındaki daireye evet demeniz bize görev emri vermeniz olacaktır.
 
                        Selam, Sevgi, Saygı ve sağlıklı günler dileklerimle.