Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Teşkilatının hazırladığı ‘’Bir dilek tut ‘’ etkinliği müthiş görüntülerle gerçekleşti. Ürgüp’te her kesimden genç, yaşlı, çocuk, bayan, erkek yüksek bir katılımın olduğu etkinlik bir festival havasında geçti.

Yüzlerce dilek balonunun yüzlerce kişi tarafından havaya bırakılışı Ürgüp’ün tarihi dokusu bütünleşerek büyüleyici sahneleri oluşturdu. Büyük bir coşku içerisinde olan katılımcılar son derece mutlu olarak güzel anlar yaşadılar.
MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir YILDIZ katılımcılarla yaptığı sohbette; ‘’Siyaset kutlu bir alan. Toplumun her kesimi siyaseti sevmeli ve benimsemeli. Siyasetin kirletilerek, birbirlerine çamur atarak, hırs, kin ve şiddet üzerine şekillendirilmesi memleketimiz için en ciddi kötülüklerden birisidir. Bizler siyaseti her kesime sevdirerek aslında memleket sevgisini, memlekete sahip çıkma duygusunu perçinlemek istiyoruz.’’ dedi.
Etkinliğe katılanların her siyasi görüşten olmaları dikkat çekti. Ortak kanaat seçim döneminde yaşatılan bu güzelliklerin belediyenin güç ve imkânları ele alındığında çok daha özel olacağı şeklinde ifade edildi.
Yine etkinliğe katılan Ürgüplüler MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir YILDIZ’a teşekkür ederken bu dönemin seçim olayını sizler gerçekleştirdiniz inşallah neticede yakındır dilekleriyle ayrıldılar.