Milliyetci Hareket Partisi Hacıbektaş İlçe Başkanı Mustafa Kurt, FİB Haber.Com İnternet Gazetemizi Ziyaret etti

Milliyetci Hareket Partisi Hacıbektaş İlçe Başkanı Mustafa Kurt Gazetemizi Ziyaretinde FİB Haber yayın yönetmeni Fikret Çapacı hazır bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Kurt,FİB Haber gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

 Başkan Kurt, Hacıbektaş İlçe Başkanlığına geldiği günden bugüne yaptıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu 

Kurt ziyarette yaptığı açıklamada;

Yeni ilçe yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe kongresine gidilirken yaşanmış olan parti üye listesindeki karışıklıkların düzenlenmesi için mevcut üyelerimizin üyeliklerinin güncellenmesi, belde teşkilatı ve köy temsilciliklerinin daha aktif hale getirilmesi konularında önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

MHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Mustafa Kurt'un başta yaklaşan milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili olarakta ilçe teşkilatımızı birbirinden değerli aday adaylarının ziyaretlerde bulunduklarını. İlçe teşkilatını ziyaretlerine gelen aday adaylarının gayet samimi ve açık olduklarını ve yaptıkları sohbetler sırasında seçim bölgelerinin tamamına yakınını ziyaret ettiklerini vatandaşın sorunların dinlenildiğini ve her konuda çözüm önerileri bulunduğunu bizlerle paylaşmışlardır. bu vesile aday adaylarımıza başarılar dilerim dedi.    

FİB Haber Merkezi olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Kooordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da seçimlerde başarılar dilerken Genel seçimlerin ülkemiz milletimiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesi dileğinde bulundular.