MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol seçim bürosunun açılışında MHP iktidarının sesinin Nevşehir’den başlayacağını söyledi.

Varol, ‘’ 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidar olacağız. MHP’nin iktidar müjdesi ise inşallah vatandaşlarımızın destekleri ile Nevşehir’den yükselecek. Nevşehir’de artık halkımız milletvekillerini halkın içinde görmek istiyor. Bizler asla seçimden seçime gelen milletvekilleri olmayacağız. Bizler bugün nasıl sizlerin içindeysek yarında milletvekili olduğumuz takdirde de sizler ile birlikte olacağız. Bugün burada görüyorum ki Avanos kararını vermiş. 7 Haziran akşamında Avanos ilçemizde MHP’nin birinci parti çıkacağını bugün burada bizlerle olan vatandaşlarımız müjdeliyor. Bizler şimdi diyoruz ki Bizimle yürü Avanos. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm Avanoslu hemşerilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol’un konuşmasının ardından ise MHP Avanos ilçesi seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.