Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl başkanı Göksel Taşçı www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında : "Terörü Kınıyor ve Şehitlerimize Rahmet Diliyoruz" dedi. 

MHP Nevşehir İl başkanı Göksel Taşçı, güvenlik güçlerine yapılan terör saldırılarını kınayarak biran önce kara harekâtının başlaması gerektiğini belirtti.


Taşçı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “PKK canilerinin ülkenin birçok yerinde yapmış oldukları kalleşçe saldırılara bir yenisini ekleyerek bugün Şırnak’ta yapmış oldukları hain saldırı sonrası 4 polisimiz şehit olmuş 1 polisimiz yaralanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Türk Milletinin artık sabrının kalmadığını vurgulayan Taşçı, “Şer odaklarının artık temizlenmesi için kara harekâtına neden başlanmadığı manidar bir yaklaşım olarak değerlendiriliyor. Daha neyi bekliyorlar, her gün bağrımıza ilimizin farklı bölgelerinde ateş düşmektedir. Yıllardır Çözüm süreci adı ile anılan içeriğini hiç kimsenin bilmediği bu savsatanın son bulması ülkenin bekası için büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde iç savaş çıkartmak için çaba sarf eden tüm odakları şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Tüm şehitlerimizi bağrımıza basıyor ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.