Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, 12 Mayıs Salı günü Saat: 11:30 da Nevşehir Türk Telekom önünde yapılacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı Açık Hava mitingi ile ilgili açıklama yaptı.

“Ülkemiz ve milletimiz için 7 Haziran genel seçimleri çok ama önemlidir” diyen Taşçı,

“Çünkü tavizkar politikalar bölücü şer odaklarının heveslerini artırmaktadır. Doğu ve güney doğuda bazı illerimizde askerimiz, polisimiz, adliyelerimiz, kısaca devlet memurlarımızın hiçbiri görevini layıkı ile yapamaz olmuştur. Bölücü yıkıcı odaklar şehirlerde kol gezmekte kahve basmakta milleti tehdit etmektedirler. İktidarın bunları görmezden gelmesi ise çok manidardır. Sıfır sorun politikası iflas etmiş, sıfır komşulu bir ülke olmuşuzdur. Yabancı yatırımcılar bir bir ülkemizi terk etmektedirler. Kredi notlarımız düşürülmekte ekonomimiz sanal seyretmektedir. Dolar yükselişi sürmekte gelen zamlar devamlı artmaktadır” şeklinde konuştu.

-Bu seçim milletimiz için önemlidir-

Bu seçim Milletimiz için önemlidir diyen Taşçı,sözlerine şöyle devam etti: “Çünkü insanlarımız kutuplaştırılmış ayrıştırılmıştır. Birlik beraberlik sözleri havada kalmış sadece nutuktan ibaret olmuştur. İnsanımız ekonomik sıkıntılarından kurtulmak için kredilere mahkûm olmuşlardır. Esnaf senedini çekini ödeyemez, alacaklarını tahsil edemez durumdadır. Köyde çiftçilik yapan insanımız traktörüne mazot alamaz, tarlasına gübre atamaz, mahsulü para etmemektedir. Emeklimiz maaşında zam görememiş verilen artış ise üç günlük simit parasını karşılar durumdadır.

Köylerimizin içme suyu, yol, kanalizasyon ve diğer sorunları hala giderilmemiş olup, lüks harcamalara kaynak bulan iktidar bu sorunlara para aktarmakta ise tasarruf politikasına gitmektedir. Bu ve bunun gibi sorunları yazmakla bitmeyeceği gibi zaten duyarlı halkımız bunları bilmektedir. MHP İl başkanlığı olarak diyoruz ki, Değerli Nevşehir halkımız, her kesimin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü yani ilacı 3 Mayıs günü Ankara da açıklanan seçim beyannamemizde karşılığını bulacaktır.7 Haziran genel seçimlerinde MHP kadrolarına imkân verin ve bizimle yürüyün. Vereceğiniz oyun hakkını veremediğimiz takdirde hesabını vermeye hazırız. 12 Mayıs günü Nevşehir Telekom önünde Genel başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin katılacağı açık hava mitingimizde yukarıda sıraladığımız tüm sorunlar cevap bulacak olan mitingimize siz saygıdeğer Nevşehir halkımızı,  muhtarlarımızı,il, ilçe STK’larını tüm üyelerimiz ve partililerimizi davet ederiz” dedi.