Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı,  Muhsin Yazıcıoğlu'nun 5.Ölüm Yıldönümü Nedeniyle önce BBP Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret ettik. Yine Aldığımız karar gereği bugün Nevşehir de seçim araçlarımız çalışmalarını ses sistemlerinde anons yapmadan sessiz bir şekilde sürdüreceklerdir dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Taşçı yaptığı yazılı açıklamada, hayatının son anına kadar yüreği ülkesi ve milleti için çarpan; inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini sabırla ve kararlılıkla sürdüren merhum Yazıcıoğlu'nun vefatıyla Türk milleti çok değerli bir evladını, siyasetimiz ise büyük bir Türk milliyetçisini kaybettiğini anlatarak şunları söyledi:

 Muhsin Yazıcıoğlu'nu Şehadetinin 5. yılında Özlemle Anıyoruz..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Ben Türk'üm Türk Esir Olmaz, Ben Türk'üm Türk Devletsiz Olmaz,

Ben Türk'üm Türk Bayraksız Olmaz, Ben Türk'üm Türk Ezansız Olmaz,

Ben Türk'üm Türk Hürriyetsiz olmaz DİYORUZ

Günümüz siyasetinde fırıldaklığın dizboyu olduğu, dün denilenin bugünü tutmadığı, iktidar olmak için herşeyin mübah olduğu ülkemiz siyasetinde, doğruluğunun karşılığında haince bir suikaste kurban gidip icra makamlarında bulunan tek kişinin dahi soruşturma yemediği elim helikopter kazasının üzerinden 5 sene geçmiş bulunmaktadır, Aradan geçen 5 yıl içerisinde hala bu kazayı aydınlığa kavuşturulamayışı oldukça düşündürücü ve üzüntü vericidir. 

"Milletimizin beka sorunu yaşadığı dönemlerde aldığı yüksek sorumluluk ve inisiyatif; ülkü ve kader birliği yaptığı dava arkadaşıyla beraber verdiği eşsiz mücadele ile meşakkat, çile ve şerefle dolu aziz hatıraları gönüllerimizde ilelebet yaşayacaktır. Gerek
Milliyetçi Hareket Partimiz adına gerekse şahsım adına, kazanın akabinde olumlu bir haberi son ana kadar ümitle bekleyen büyük Türk milletinin ve Büyük Birlik Partisi camiasının ve ailelerinin acılarını ve üzüntülerini yürekten paylaşıyorum.

Kazada hayatlarını kaybeden dava arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu'na, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ'a, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı'ya, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya'ya, İHA muhabiri İsmail Güneş'e ve pilot Kaya İstektepe'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük bir sevdalısını ve gönül adamını Hakka uğurlayan aziz Türk milletine, Büyük Birlik Partisi mensuplarına ve kederli ailelerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum."

Ülkenin icra makamında olup gram muktedir olamayan iktidarın bu zaafiyetinin bir gün hesabını vereceğini dileyerek saygılar sunarım..

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı