MHP Nevşehir il Başkanlığı tarafından 3 Aralık tarihinde başlayan kongre süreci devam ediyor. 2015 Genel seçimlere hazır bir şekilde girmek için kongre takvimi devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir  İl Başkanlığı seçimlerinde önemli bir süprizin yaşanacağı belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi 17 Ocak 2015 Cumartesi günü yapılacak.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı İl Kongresi 17 Ocak 2015 Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. MHP İl Başkanlığı kongresine mevcut İl Başkanı Göksel Taşçı adaylığını açıklarken Taşçı’ya birde süpriz rakip olduğu belirtildi. 

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre 17 ocak ta yapılacak olan MHP Nevşehir il başkanlığı seçimlerine mevcut İl Başkanı Göksel Taşçı'nın karşısına bir süpriz aday çıkacağı belirtildi.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesi olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre MHP’den sürpriz bir isim daha İl Başkanlığı adaylığı için hazırlanıyor. İsminin bir sır gibi saklandığı ve Taşçı ya rakip olarak Süpriz ismin İl Başkanlığı seçimlerinde Başkan adaylığı için önümüzdeki haftaya açıklama yapması bekleniyor.


Hatırlanacağı üzere MHP de merkez ilçe başkanlığında da son anda yaşanılan süpriz aday sonrası Merkez ilçe seçimlerinde iki aday seçimlerde boy göstermişti.

17 Ocak 2015 MHP Nevşehir İl Başkanlığı kongresine Göksel Taşçı ya rakip olarak çıkması beklenen süpriz adayla ilgili iki isim üzerinde istişareler edildiği ve haftaya belirlenecek ortak bir adayın Seçimlerde Taşçı nın karşısına çıkması bekleniyor.