Sabahın ilk vakitlerinde Türk Dünyası'nın Son Başbuğu merhum Alpaslan Türkeş'in kabrini ziyaret eden Mhp'li İl Başkanı ve beraberindekiler Balgat'ta bulunan Parti Genel Merkezine geçti. Parti Genel Merkezinde MYK üyesi Sahir Solmaz ile biraraya gelen heyet Mhp Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek teşkilatın Nevşehir'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'i makamında ziyaret eden heyet, Genel Başkan Yardımcısı'na Nevşehir'in önümüzdeki seçim sürecinde yapılması planlanan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"MHP Genel Merkezine Ziyaret"

Mhp Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Meclis Tarım Komisyonu üyesi Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz'ı ziyaret eden heyet, Nevşehir'deki yerel yönetimlerin sorunları ve çıkmaza düşen Nevşehirli patates üreticileri ile ilgili hususları dile getirdi. Soruna yönelik çözümler için Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz önümüzdeki günlerde bir saha ziyareti için Nevşehir'e geleceğini ve çiftçilerle görüşeceğini ifade etti.

İl Başkanı Göksel Taşçı ve beraberindekiler, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ar-Ge ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E.Semih Yalçın ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş'i de ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Nevşehir'e döndü.

 

Milliyetçi Hareket Partisi

Nevşehir İl Teşkilatı

Basın Masası