Genel olarak Nevşehir in sosyal kültürel ekonomik sorunları ile Ülke gündemine ilişkin bilgi alışverişi şeklinde hoş bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu MHP Nevşehir teşkilatınin yeni yapılanması ile birlikte önümüzdeki süreçte Şehrin Yönetimini daha yakından takip edileceğini söyledi.

Kalfaoğlu FİB Haber Merkezini başarılı yayıncılığı adına kutladığını belirterek başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Sohbette Nevşehir de az sayıda yetişen siyasetçi yatırımcı iş adamları konusunda da elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeliyiz ortak görüşü ortaya konuldu.

 

İşi iyi yapmak güzel ama asıl olanın yapılan işin iyi olması gerektiğini ifade eden Kalfaoğlu memleket hayrına olacak her şeyin yanında ama ülke ve milletimize zarara verecek hertürlü çalışma ve yaptırımların daime karşısında olacaklarının altını çizdi.

 

Bu şehrin Siyaset bir tarafa bu şehrin evladı olarak birlik ve beraberliğine olan ihtiyacı hergeçen gün dahada artıyor inşallah her alanda Nevşehir Birlik ve beraberliğini ortaya koyarız hep birlikte dedi.

 

Kalfaoğlu ile  Sohbetlerin ardından iyi niyet temennisi ve yemeklerin ardından ayrıldı.

 

Kalfaoğlu ile şimdiye kadar açıkcası bu kadar yakın bir araya gelme şansı bulamamıştık. Genç Siyasetçimiz Kalfaoğlu hakkında edindiğimiz bu kısa süreçte yaptığımız Kişisel analizimizde kendisi hakkında Nevşehir gerçekten vefalı muktedir genç sorumlu memleket sevdalısı ve zeki akıllı bir Siyasetçi Rengine sahip bir Genç Hukukçu Siyasetçiyi kazanması Nevşehir siyaseti adına gelecek için gerçekten çok güzel umut verici bir durum.

 

FİB haber Merkezi olarak Genç Siyasetçi ve Hukukçu Av.Burak Kalfaoğlu na bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.