MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu’nun Basın Açıklaması:

Kamuoyunun malumu üzere Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sayın Av. Serkan Bedirhanoğlu vazifesinden çekildiğini beyan etmiştir. Sayın İl Başkanımız mesleki faaliyetlerini bundan sonraki süreçte Nevşehir İli dışında devam ettireceğinden bu kutlu vazifesini bırakmak büyüklüğünü göstermiştir. Önümüzdeki seçim sürecine şimdiden çalışılması gerektiğini, önümüzdeki sene, başında bulunamayacağı bir teşkilatın çalışmalarını şimdiden tayin etmenin olumsuzluklar doğurabileceği basiretini gösteren Sayın Av. Serkan Bedirhanoğlu’na şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Okunması gereken satır arası şudur ki; Milliyetçi Hareket Partisi “BEN” merkeziyetçi değil “BİZ” merkezli bir teşkilat yapısına sahiptir. Sayın Başkanımız da bu şiar ile müşterek başarıyı hedefleyerek vazifesinden feragat etmiştir. Sayın Bedirhanoğlu’nun bu davranışı diğer siyasi partilerdeki koltuk kavgası güdenlere tokat gibi bir cevap olmuştur.

Sayın Bedirhanoğlu’nca boşalan makama, seçilmişlerin teveccühü ile seçilen yeni İl Başkanımız Sayın Göksel Taşçı’yı yeni vazifesinden ötürü tebrik ediyorum. Kişiliği, sosyal ilişkileri, eğitimi ve entelektüel birikimi bir yana Hakk Davası’na olan imanı ve insan sevgisi odaklı yaşam anlayışından dolayı sadece Nevşehir’imize değil Türkiye’ye örnek bir il başkanı olacağı inancımla önümüzdeki süreçte kendisi ile çalışacağımdan ötürü büyük bir heyecan taşıyorum.

Basın açıklamamıza rast gelen bu önemli tarihi gün İstiklal Mücadelemizin Ölümsüz Destanını kaleme alan Mehmet Akif Ersoy’un sene-i devriyesine isabet etmiştir. Dün cephelerde Türklüğün İslam Sancağını nasıl gururla taşıdığını dillendiren İstiklal Marşı’mız tekrar tekrar okunduğunda Türk-İslam Davasının dün olduğu gibi bugün de o alçak taarruza hedef olduğunu görmek mümkündür. Kıymetli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anarak, dünkü düşmana bugün Üç Hilalli Sancağın altında göğüs gerdiğimizi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin vatanın teminatı ve istikbali olduğunu siz değerli basın mensupları aracılığı ile tüm kamuoyuna arz ederim.

 

                                                                                              Milliyetçi Hareket Partisi

                                                                                            Nevşehir Merkez İlçe Başkanı

                                                                                                                      Av. Burak Kalfaoğlu