Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde MHP belde teşkilatının açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine; MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, MHP Eski Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, İl, İlçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.


Düzenlenen açılış öncesi bir dizi konuşmalar yapıldı ve daha sonra teşkilat binasının açılış kurdelesi kesildi. MHP Kavak belde Başkanı Yavuz Demir, www.fibhaber.com haber merkezine yaptığı açıklamasında; “Kavak Belde Teşkilatımızı hayırlısı ile açtık. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanı Sayın İlhan Kaya’ya,İl yöneticilerimize, Merkez İlçe Başkanı Sayın Mustafa Ceviz ve yöneticilerine, Milletvekilim Mehmet Varol'a, Belde yöneticilerimize, uzaktan yakından gelip bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan değerli dava arkadaşlarımız ve çok kıymetli misafirlerimize Kavak Belde Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Tüm siyasi partiler içinde Türkiye'nin en genç belde başkanı olma ünvanına sahip olan MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir, 21 yaşında. Belde Başkanı Yavuz Demir; "Küçüklükten beri en büyük hayalimi süsleyen şey, kasabama üç hilalin dalgalanması için MHP teşkilatını kurulması idi. Bu hayalime kavuşmuş olmaktan dolayı son derece mutluyum "dedi.

MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir, "Tek Amacımız Ve Gayemiz Olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini İlelebet korumak ve ayakta tutmak için Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız. Cennet Mekan Başbuğ Alparslan Türkeşinde Dediği Gibi Türklük Bedenimiz İslamiyet Ruhumuzdur. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE." dedi.