Hafta sonunda Ankara'daki MHP kurultayında Salondaki Bozkurt işareti yaparak Bahçeli'ye destek sloganları atan siyahi bozkurtun kim olduğunu ilk kez FİB Haber açıklıyor.FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal Kurultaydaki O Karakurt’u buldu ve kendisiyle görüştü. Kurultaydaki işte o Karakurt FİB Haber Merkezine ulaşarak Türkiye de ilk kez FİB Haber’e açıklamalarda bulundu. Karakurt FİB Habere kimliği açıkladı…

Bozkurt işareti yaparak Bahçeli'ye destek sloganları atan siyahi bozkurtun kim olduğunu dün haber yaptık.Ve bugün O Karakurt ile ilk kez FİB Haber olarak görüştük.Ve Karakurt'un kim olduğunu açıklıyoruz.

MHP kurultayında dikkat çeken O Karakurt ilk kez FİB Haber Merkezi Genel kooordinatörü Fikret Çapacı'ya konuştu...

Ben İzmir’in köklü Ailelelrinden birisi olarak İzmir de ikamet eden ve ismi Mesut Mercan olan MHP Kurultayının Karakurt’u benim diyor ve ekliyor Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl başkan yardımcısıyım.1990 yılından bu yana Ülkü ocaklarda yetiştim.

Bu mübarek Türkiyemiz topraklarında Osmanlı dan bu yana 240 Yıllık bir geçmişimiz var. 240 yıl önce yerşetik bu topraklara.

Rahmetli Babam yazlıktan Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş ile komşu olmasından dolayı bu davaya oldukça yakındık.

İnanın Pazar Günki MHP Ankara kurultayından dolayı hala sesim kısık gördüğünüz gibi henüz yerine gelmedi.

Öncelikle FİB Haber Merkezine sorumlu gazetecilik anlatışından dolayı teşekkür ediyorum. Nevşehir ve Kapadokya bölgesine daha önce hiç gelmedim ama inşallah Dünyaca ünlü ülkemizin o güzel topraklarını ziyarete gelcem Yine bu vesile ile Nevşehirli vatandaşlarımıza selam sevgilerimi gönderiyorum dedi.
FİB Haber Merkezi olarak tüm Türkiye de merak konusu olan ve Kim Bu Karakurt? Manşetlerine konu olan o ismi ilk kez büyük bir gazetecilik örneği ile FİB Haber bizzat kendisiyle görüşerek açıkladı.
Güzel yurdumuzun o renkli mozağinde Sevgili vatandaşımız İzmirin köklü ailelelrinden Mesut Mercan beye ve İzmir e selam sevgilerimiz gönderiyoruz.