Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Nevşehir esnaflarıyla hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Kılıç,esnaf ziyaretinin ardından bir alışveriş merkezini ziyaret etti. Faaliyette olan işletmeleri gezerek seçim çalışmalarına devam eden Kılıç, esnaflarla ve vatandaşlar yakından ilgilenerek sıkılmadık el bırakmadı.
Gündüz programını tamamladıktan sonra akşam programını da yoğun bir şekilde geçiren Başkan adayı Kılıç, aile ziyaretinde ev hanesi ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Her gittiği yerde insanların kendilerini bağrına bastığını belirten MHP Adayı Filiz Kılıç, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Nevşehir'i  MHP Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'a ziyaretler sırasında MHP İl Başkanı İlhan Kaya, belediye ve il genel meclis üyesi aday adayları ve partililer de eşlik etti.