Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Avukat Fazlı Koç, tarımla uğraşan vatandaşların sıkıntıda olduğunu ifade ederek, onlara tarımın kalkınması için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Avukat Fazlı Koç, seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberinde ki heyet ile birlikte hububat hasadı yapan çiftçileri tarlada ziyaret etti. 
Tarım sektöründe etkin rol oynayan ve Gülşehir’de tarım arazileri bulunan MHP adayı Fazlı Koç, “ben biçeri iyi bilirim” diyerek direksiyon başına geçti. Burada samimi bir ortam yakalayan Avukat Fazlı Koç, çiftçinin sorunlarını dinleyerek, onlara vekil olduğunda tarıma yönelik neler yapılabileceği hakkında bilgiler verdi. 
Biçer üzerinde bozkurt işareti de yapmayı ihmal etmeyen MHP adayı Koç,  daha sonra çiftçilere hoş sohbetlerinden dolayı teşekkürlerini eleterek buradan ayrıldı. 

“Sözümüz söz”
Ziyaret ardından açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Avukat Fazlı Koç, Kendisinin de tarım sektöründe etkili olduğunu ve çiftçinin ne kadar sorunu varsa hepsini bildiğini söyleyerek, “Allah izin verirde mecliste güzel şehrimiz Nevşehir’i temsil edersem ilk içim çiftçi sorunları olacaktır. Çiftçimiz ürünlerinin para etmemesinden yana çok dertli. Özellikle buğday, arpa, pancar, üzüm ve kayısı üreticisi bizlerden bu sorunların dile getirmemizi istiyor. Allah kendilerine selamet versin. İnşallah bu sorunların takipçisi olacağız. Onlara da bu konuda sözümüz sözdür.” dedi.