Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, ve beraberindeki heyet secim çalışmaları kapsamında Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Nevşehir İl başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette seçime dair görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda MHP Adayı Mehmet Varol misafirperverliklerinden ötürü alperenlere teşekkür etti.

Varol, "Aziz Milletimizin vicdanında doğan Cumhur İttifakı, 2023'e güçlü girmeyi sağlayacak ve tarihin akışını değiştirecek" ifadelerini kullandı.

Pazar Günü Üç Hilal’de Uzlaşacak, Cumhur İttifakı’nda Kucaklaşacağız...

24 Haziran arefesinde gün birlik, beraberlik ve tek yumruk olma günü. Kimseyi kırmadan incitmeden ötekileştirmeden el ele kol kola Pazar günü sandıklar başına gidip elimizi vicdanımıza koyarak oyumuzu ülkemizin bekası için kullanacağız. Tabi bu seçim sürecinde maalesef  içimizi sızlatan anlam veremediğimiz gelişmeleride yaşıyor olmanın derin üzüntüsünüde yaşıyoruz. Şu an Millet İttifakı içerisindeki siyaset yapan partilerden bir tanesi olan Saadet Partisi hem kendisine hayrı dokunmayacak hem de bir taraftan İYİ Parti'nin bahçesine su taşıma gibi bir görev üstlenmiş vaziyette. Diğer taraftan CHP'nin sofrasına yiyecek taşımak gibi bir vazife üstlenmiş durumda. Kendisine hiçbir hayrı olmayan parti seçime girmiş vaziyette. Almış oldukları her oy CHP'ye yarayacak bir şekilde bir çalışma içerisinde. Ama allahın izniyle vatandaşlarımız herşeyin bilincinde. 24 Haziran pazar günü Üç Hilal’de Uzlaşacak, Cumhur İttifakı’nda Kucaklaşacağız. Bunu hep birlikte Başaracağız, başaracağız, Milliyetçi Hareket Partisi’ni 27.Dönemde TBMM’de çok daha güçlü, layık olduğu sözü geçen bir mevkie mutlaka taşıyacağız." dedi.