Ziyarette MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ile birlikte Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba, Basın Sözcüsü Ahmet Orhan Ve Göreme belde Başkanı Ali Kocatürk yer aldı.

MHP Merkez İlçe teşkilatı, FİB Haber Medya grubu Başkanı İbrahim Uysal ve Haber Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet etti.

Nevşehir MHP Olarak Çok Ciddi ve Çok Güzel Bir Sınav Verdik

Nevşehir MHP Merkez İlçe başkanı Gökhan Göğdemir ziyaret sırasında kongre süreçleri ve gündem hakkında açıklamada bulunarak şunları dile getirdi; ‘Kongrelerimizi bitirdik en son iki hafta önce de il kongremiz gerçekleşti. Çok şükür birlik ve beraberlik içerisnde partimize yakışır bir kongre yaşadık. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarette ayrıca, kongre sürecinin yanı sıra gündeme ilişkin de sohbet edildi.

Cumhur İttifakı Ülke Bekası Adına Sonsuza Kadar Devam Edecek Bir İttifaktır

Göğdemir, “Cumhur ittifakı bu milletin geleceği ve bekasıdır. Bu ittifak siyasi parti liderlerinin parti başkanlarının ya da yönetimlerinin bir araya gelerek anlaşması ile oluşan bir ittifak değil, bu ittifak sokakta Türk milletinin yaptığı bir ittifaktır. 15 Temmuz bu ittifakı ortaya çıkarmıştı yeni kapıda bunun tescili yapılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Genel Başkanımızın defalarca ifade ettiği gibi bu ittifak bu günde yarına olan bir ittifak değil bu ittifak ülke bekası adına sonsuza kadar devam edecek bir ittifaktır. Bazen bunu yanlış anlayan arkadaşlarımız oluyor değerli arkadaşlar bu ittifakın temel konusu ülkenin Türk milletinin bekasıdır” dedi.

Vatandaşlarımız Dikkatli Olsunlar

Ülke ve dünya geneli maalesef korona virüs vatandaşlarımız dikkatli olsunlar Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulumuzun aldığı kararlara mutlak süretle uyulması gerekmektedir maske, mesafe, hijyen kurallarına uyduğumuz zaman bu illeten biran önce kurtulabiliriz. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.’ dedi.

Yüreklere dokunuyoruz...

Pandemi sürecinde ellere dokunamasakta yüreklere dokunuyoruz...

Nevşehir Halkının gönüllerine dokunmak için sürekli iç içe olmaya gayret gösterdiklerini belirten MHP Nevşehir Merkez Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba'da, Saha çalışmalarında Nevşehir halkının kendilerne ve partililere yoğun bir ilgisi olduğunu ve bu ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Sohbetin ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Göğdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilerken, Gazetemiz Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.