Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel seçim çalışmalarına Kozaklı’da devam ediyor.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel seçim çalışmalarına Kozaklı ilçesinde esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel’in seçim çalışmalarına Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ve MHP Kozaklı İlçe Başkanı Mesut Ünal’da eşlik ederken Yüksel’e hemşerilerinin ilgisi görülmeye değerdi.

Kozaklı ilçesinde esnaflar ile tek tek ilgilenen MHP Milletvekili Adayı Yüksel, Allah’ın izni hemşerilerimizin destekleriyle MHP’nin iktidarı Kozaklı ilçemizden, Nevşehir’imizden yükselecek diye konuştu.

Yüksel, ‘’ Hepinizin bildiği üzere 1 Kasım 2015 tarihinde 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri yapılacak. Bugün burada bizler ülkemizin geleceği, gençlerimizin geleceği için gece gündüz demeden aralıksız çalışıyoruz.

Kozaklı halkımız 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde de partimizi büyük bir teveccühleri bulunuyor. Bizlere bugün burada coşkulu, içten ve Güleryüz göstererek partimize ve bizlere olan ilgilerinden dolayı tüm Kozaklılı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.