Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol TOKİ’de kadınlarla kahvaltı da bir araya geldi.
MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında kadınlarla bir araya geldi. MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya, MHP Nevşehir 1.  Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz ve partililer katıldı.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı konuşmada bizleri sizlerle buluşturan Kadın Kolları Başkanımız Yıldız Gürbüz hanımefendiye teşekkür ederim dedi. Varol, ‘’ Öncelikle burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Böylesine bir çalışma yaparak bizleri sizlerle buluşturan Kadın Kolları Başkanımız Yıldız Hanıma teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran seçimlerine artık çok kısa bir zaman kaldı. Allah’ın izni ve siz değerli kadınlarımızın destekleriyle MHP’nin iktidar sesi Nevşehir’den yükselecektir. Bizler MHP Nevşehir Milletvekili Adayları olarak güzel, yaşanılabilir bir Nevşehir için yola çıktık. Bizlere özellikle kadınlarımızın destekleri çok sevindirici. Kadın Kolları Yönetimimiz gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Bu çalışmalarımızın neticesini inşallah 7 Haziran akşamında alacağız. Burada bizlerle bir araya gelmiş olduğunuzdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.