Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve MHP Heyeti Avanos Kaymakamı Eldivan’ı ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve MHP heyeti Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı ziyaret etti. MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı açıklamada 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Nevşehir’de adeta bir bayram havasında seçim çalışmaları yaptıklarını Avanos ilçesinde de esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini kaydetti. Varol, MHP heyetini kabul ettikleri için Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’a da teşekkür etti.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ise MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları ve MHP heyeti daha sonra ise Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’yi makamında ziyaret ettiler. MHP Milletvekili adayları Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’ye ilçede yapmış oldukları seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ise kendilerini ziyaret eden MHP heyetine teşekkür etti.