Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Avanos ilçesinde sanayi esnaflarını ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer Avanos ilçesinde sanayi esnaflarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinlerken sıkıntılarının giderilmesi için tek çarenin MHP iktidarı olduğunu kaydetti. Varol, ‘’ AKP hükümeti özellikle Nevşehir’de sanayi esnaflarımızı bitirmiştir. Sanayi esnaflarımız Nevşehir ve ilçelerde adeta iş yapamaz duruma getirilmiştir. Esnaflarımız borçlarından kurtulmak için başka bir borç batağına itilmiştir. AKP hükümeti sanayi esnaflarımızı tek başına bırakmıştır. Esnaflarımızın bu durumdan kurtulmanın tek yolu MHP iktidarıdır. 7 Haziran seçimlerinde destekleriniz ile sizlerin sıkıntılarını çözeceğimize söz veriyoruz’’ dedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise özellikle ilçe sanayi esnaflarının tek başına bırakıldığını söyledi. Yüksel, ‘’ Avanos ilçemizde sanayi esnaflarımız iş yapamaz duruma gelmiştir. Nevşehir’de olduğu gibi Avanos ilçemizde de sanayi esnaflarımız kendi kaderine terk edilmiştir. Allah’ın izni ile MHP iktidarıyla sanayi esnaflarımız kalkınacak ve refaha kavuşacaktır’’ şeklinde konuştu.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer daha sonra ise Özkonak Beldesinde seçim çalışmalarına devam etmek için Avanos’tan ayrıldılar.