Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur Hacıbektaş ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve partililer Hacıbektaş ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Hacıbektaş ilçesinde esnafların büyük bir ilgisiyle karşılaşan MHP Nevşehir Milletvekili Adayları görmüş oldukları ilgiden son derece mutlu oldular.
MHP heyeti Hacıbektaş ilçesinde yapmış oldukları ziyaretlerin ardından ise Hacıbektaş ilçesine bağlı köylerde çeşitli ziyaretlerde bulunurken burada köylülerin sorunlarını dinledir. Hacıbektaş ilçesinde bağlı Karaburç köyünde ise büyük bir coşkuyla karşılanan MHP heyeti burada ilk olarak köylülerin sorunlarını dinlediler. Köylülerin merak ettikleri sorulara da cevap veren MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Varol, Yüksel ve Uğur daha sonra ise neden Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu anlattılar. Burada konuşan MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, AKP Hükümeti köylülerimizi ne yazık ki unuttu. Çiftçilerimiz unutuldu ve sadece seçimden seçime hatırlanıyor. MHP iktidarında bizler köylümüzü, çiftçimizi hizmetkâr değil onlara hak ettikleri değeri yani Atatürk’ün söylemiş olduğu üzere ‘’Çiftçilerimiz Halkın Efendisidir’’ sözünü yerine getireceğiz ve onlara bizler hizmetkârlık yapacağız. 7 Haziran seçimlerinde sandıklarda MHP iktidarının sesi yükselecek ve bu yükselen iktidar sizlere hizmetkâr olacaktır’’ şeklinde konuştu.
MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise 7 Haziran seçimlerinde MHP’nin iktidara geleceğini ve MHP iktidarı ile köylümüz, çiftçimiz adeta bayram edeceklerdir. Haydi Hacıbektaş gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Bizimle yürü Hacıbektaş, bizimle yürü Karaburç dedi.
MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise 7 Haziran seçimlerinde MHP iktidarı Nevşehir’den yükselecektir. Ülkemizin ve Nevşehir’imizin MHP iktidarına ihtiyacı vardır. AKP iktidarında köylümüz, çiftçimiz, esnafımız unutuldu. İşte tüm bunlara dur demek için adres Milliyetçi Hareket Partisi iktidarından geçmektedir’’ diye konuştu.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve partililerin Nevşehir dönüşünde ise bir grup vatandaş seçim otobüsünün önünü kestiler. Burada MHP Milletvekili Adayları ile bir süre sohbet eden vatandaşlar sıkıntılarını adaylar ve partililer ile paylaştılar. Vatandaşlar 7 Haziran seçimlerinde AKP iktidarına dur demek için MHP’ye destek vereceklerini açıkladılar.