Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Sait Yüksel esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP İl Genel Meclis Üyeleri, MHP Belediye Meclis üyeleri ve partililer Aksaray Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Aday Mehmet seçimlere 14 gün gibi kısa bir zaman kaldığını esnafların sıkıntılarını 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla birlikte çözeceklerini kaydetti. Varol, ‘’ 7 Haziran seçimlerine artık iki hafta gibi çok kısa bir zaman kaldı. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları olarak esnaflarımızın sıkıntılarını çok yakından biliyoruz. Esnaflarımız borçlu, esnaflarımız iş yapamaz hale geldi. MHP iktidarıyla birlikte esnaflarımız girmiş oldukları bunalımlı dönemleri sona erecektir’’ dedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise Nevşehir’in ve Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Yüksel, ‘’ MHP Nevşehir Milletvekili Adayları olarak esnaflarımızın, köylümüzün, çiftçilerimizin, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çünkü biz halkımız ile iç içe yaşıyoruz. Birileri gibi sadece seçimlerden seçime gelen milletvekili adayları olmadık. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde MHP iktidarıyla Nevşehir’de esnafımızın, köylümüzün, çiftçimizin yüzü gülecek’’ diye konuştu.