Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur sanayi esnaflarını ziyarete devam ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer sanayi esnaflarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Varol, ziyaretlerimizden de anlıyoruz ki sanayi esnafımız karanlık dönemden aydınlık bir döneme geçmek istiyor dedi. Varol, ‘’ Nevşehir’de çiftçimiz, esnaflarımızdan sonra sanayi esnaflarımız da AKP hükümeti tarafından bitirilmiştir. Çevre illere bakmış olduğumuz zaman en geri kalan sanayi AKP tarafından Nevşehir yapılmıştır. AKP’nin sanayi karnesi sıfırdır. AKP hükümeti tarafından yanlış yapılan politika sonrasında sanayi esnafımız karanlığa gömülmüştür. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinden sonra karanlığa hapsedilen sanayi esnaflarımız MHP iktidarı ile aydınlığa kavuşacaktır’’ dedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili adayı Sait Yüksel ise Nevşehir’in karanlıktan aydınlık bir geleceğe kavuşması için MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Yüksel, ‘’ 7 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adayları olarak ziyaretlerde bulunuyoruz. Ancak ziyaretlerimizde görüyoruz ki çiftçimiz, esnaflarımız tamamen iflas etmenin eşiğine gelmiş olduğuna ne yazık ki şahit oluyoruz. Bu karanlık dönemden kurtulmak için az bir süre kaldı. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir MHP ile iktidara yürüyecektir’’ şeklinde konuştu.

MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise yaptığı açıklamada Nevşehir’in çevre illere göre söz sahibi olabilmesi için MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. Uğur, ‘’ 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldı. Nevşehir MHP ile yürüyecek ve MHP iktidarı ile şahlanan bir şehir olacaktır. Esnaflarımızın karanlık dönemi Allah’ın izni ile ve Nevşehir halkının destekleriyle MHP iktidarı ile sona erecektir’’ şeklinde konuştu.