MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÜRGÜP SANAYİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ VAROL ‘’ SANAYİMİZ MHP İKTİDARIYLA GELİŞECEK’’

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur Ürgüp sanayi esnafını ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ve partililer katıldı.

MHP Milletvekili Adayları ve partililer burada sanayi esnaflarından 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde partilerine ve kendilerine destek istediler. MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı açıklamada sanayi esnafımız MHP iktidarıyla gelişecek diye konuştu. Varol, ‘’ Başta Nevşehir olmak üzere ilçe sanayi esnaflarımız ne yazık ki iş yapamaz duruma gelmişlerdir. Bunun en büyük sebebi ise AKP iktidarıdır. AKP iktidarı küçük ve orta ölçekli sanayi esnaflarımıza ne yazık ki sahip çıkmamıştır. Sanayimizin ve esnaflarımızın gelişmeleri konusunda bir adım bile atmamışlardır. MHP iktidarıyla birlikte sanayimiz gelişecek ve esnafımız büyüyecek. Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamında MHP Nevşehir’de ve Türkiye’de iktidara gelecek ve sanayimiz gelişecek’’ diye konuştu.