Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Sait Yüksel sanayi esnafları ile buluşmaya devam ediyor.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer sanayi esnaflarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ediyor. Nevşehir sanayi esnafının bağrına bastı MHP Milletvekili Adayları esnaflarımızın sıkıntılarını MHP iktidarıyla çözeceğimizden kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın dediler.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol ‘’ Nevşehir sanayi esnafımızın sıkıntıları olduğunu çok iyi biliyoruz. Sanayi esnafımız rekabet gücünü her geçen gün kaybediyor. MHP iktidarıyla birlikte üreticilerimizin uluslararası pazarda rekabet edebilir hale gelmesi için destekleyeceğiz. AKP hükümeti küçük ve orta ölçekli esnaflarımızı bitirdi ve bitirmeye de devam ediyor. İnşallah tüm bu sıkıntılarınız MHP iktidarıyla sona erecektir’’ diye konuştu.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise sanayi esnaflarımız MHP iktidarıyla daha da güçlü hale gelecektir dedi. Yüksel, ‘’ Nevşehir’de ne yazık ki sanayi esnaflarımız bitme noktasına gelmiştir. Bunun tek sorumlusu ise AKP iktidarıdır. Sanayimizin gelişmesi için bizler başımızı değil gövdemizi ortaya koymaya hazırız. Sanayimiz gelişsin kalkınsın istiyoruz. Ama ne yazık ki AKP hükümeti ve milletvekilleri sanayi esnaflarımızı bitirdiler. 7 Haziran seçimlerinde Allah izni ve sanayi esnafımızın destekleriyle MHP iktidara yürüyecektir’’ dedi.