Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol, MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı’na ve MHP'li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP’den Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol, MHP Gülşehir İlçe teşkilatını ziyaret etti. Varol'u MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen,MHP'li  Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ile çok sayıda partililer karşıladı.

Seçim sonuçlarının ’hayırlı olması’ dileğinde bulunan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, 2011 seçimleriyle karşılaştırıldığında MHP’nin Nevşehir'de almış olduğu oyu 31.481 binden,47.983 bine taşıdığını söyledi.

Taşçı, "Oy artışı olmasına rağmen milletvekili sayısının 1’de kalmış olması bizleri üzdü.  Demokrasinin kuralları içerisinde vatandaşımız böyle takdir görmüş. Saygı duymak lazım. Hayırlısı olsun. Türkiye’de yeni bir dönem başlayacağını söylemiştim. Ülke genelinde şu anda değişimin olması bir teselli oldu." diye konuştu.

"BURUK BİR SEVİNÇ YAŞADIK"

Yeni dönemin yeni vekili olan Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol ise "Sevinçliyiz ama sevinemiyoruz." dedi. Geride kalan seçimi değerlendiren Varol, Bu seçimde de bütün aday arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ve gayret içerisinde oldular. AKP’nin oylarında düşme var. Son seçim itibariyle CHP’nin oylarında bir değişim yok. MHP’nin oylarında da bir artış var. Ama bu artış aritmetiği değiştirmediği için buruk bir sevinç yaşadık. Elbette bundan sonraki sürece bakmak gerekiyor. bugün için yapılması gereken öz eleştiriyi teşkilatlarımızla birlikte yaptıktan sonra demokrasinin gelişmesi ve ülkedeki refah seviyesinin artması için olumlu bir perspektiften üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız." dedi.