Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Nevşehir İl Başkanlığı kongresi, bugün yapılacak. Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan kongrede Mevcut İl Başkanı İlhan Kaya ile Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker yarışacak.

600 delegenin kayıtlı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Kongresinde, Çin virüsünden kaynaklı salgınla ilgili tedbirler uygulanacak.

Kongre saat 10.00'da Kapadokya Kültür Merkezinde yapılacak ve sadece delegeler katılabilecek. 

Kazanan MHP Olacak...

Parti Genel Merkezinden 2 üst düzey yönetici ile Mehmet Varol'un görevlendirildiği kongre öncesi Birlik ve beraberlik mesajları verildi....

İlhan Kaya; “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik". Kazanan Nevşehir Olacak, Kazanan Türkiye Olacak..." diye konuştu.

Ali Türker: "Kongremiz birlik ve beraberlik içinde tam bir şölen havasında gerçekleşecektir. Kongrelerimizin kaybedeni olmayacaktır. Kazanan MHP ve Ülkücü hareket olacaktır" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Merkez MYK Üyesi ve Nevşehir 25. Dönem milletvekili Mehmet Varol, "Ülkücü-Milliyetçi Harekette kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur. Bu duygularla her iki aday kardeşimize de başarılar diliyorum. Kongremiz ve dolayısıyla toyumuz hayırlı olsun” dedi.