Bir süredir seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),  Nevşehir İl ve ilçe Teşkilatı ile Belediye Başkan adayı Mehmet Varol,  5 Ocak Pazar gününden itibaren toplu olarak sahaya iniyor. 

ÇOK ÇALIŞARAK SEÇİMLERİ ALACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir  Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu; ‘’ Partimiz uzun süredir seçim çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürüyordu. Bu hazırlıklar tamamlandı. Şimdi yeni bir sürece giriyoruz. Bir taraftan ev ev, sokak sokak vatandaşlarımıza ulaşırken, diğer taraftan da kitlesel olarak vatandaşlarımızla buluşacağız. Ulaşılmadık seçmen bırakmayacağız. Projelerimizi, yapacaklarımızı, kentin ihtiyacı olup yapılamayanları anlatacağız. Bu kentin MHP’ye ihtiyacı olduğunu vatandaşlar görüyor. Görmeyenlere de ısrarla anlatacağız. Seviyeli, kaliteli ve heyecanlı bir seçim kampanyamız olacak. Çok çalışarak, doğru çalışarak bu seçimleri alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın ”dedi.

"Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine dualarla başladık halkımızın büyük destek ve teveccühleriyle gümbür gümbür geliyoruz dedi.Kalfaoğlu Nevşehir'in öz evladı olan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mehmet Varol  ile Bismillah dedik. İman ettik. BAŞARACAĞIZ. Nevşehir'i ve şehrimizde ikamet eden herkesi kucaklayacağız dedi."