NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de belediye başkan adayı büyük bir merak içerisinde beklenen Milliyetçi Hareket Partisinde Sürpriz Olur mu?.
Kamuoyunda MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan adaylığına en yakın isim Mehmet Varol. İl Başkanı Göksel Taşçı’nın da ifade ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisinde belediye başkan adayının açıklanması an meselesi. Muhtemelen bugün ya da yarın bu ismin bizzat il başkanı tarafından açıklanması bekleniyor. Üzerinde durulan isim Mehmet Varol.
Mehmet Varol’un Belediye Başkan adaylığı teklifini kabul etmemesi durumunda Eski Kaymaklı Belediye Başkanı Abdullah Çekiç ve birde süpriz bir ismin gündemde olduğu belirtiliyor...Bu isimde sır gibi saklanıyor...

Öte yandan MHP’nin ilk ve şu ana kadar tek resmi başvuruda bulunan Nevşehir Belediye Başkan adayı Asım Çapacı’nın aday gösterilebileceği gözleniyor.
Uzun yıllar Nevşehir’de Gazetecilik yapan ve bir dönem de Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan Asım Çapacı’nın şu ana kadar partiye resmen başvuruda bulunan tek isim olması itibariyle bu göreve layık görülebileceği bildiriliyor.
Genç ve mesleği itibariyle yıllardır yerel yönetimleri ve çalışmalarını yakından takip etme fırsatı elde eden Gazeteci Asım Çapacı’nın aday gösterilme olasılığına parti içerisindeki bazı çevrelerde yüksek bakıyor.