MHP Nevşehir Teşkilatı,  Ankara’da düzenlenen seçim bildirgesi toplantısına tam kadro katıldı.

Toplantıya Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşcı Başkanlığındaki MHP Nevşehir il yönetimi katıldı.

Ankara Arena Spor Salonu´nda düzenlenen toplantıya katılan MHP’liler birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP’liler Nevşehir teşkilatı olarak 1 Kasım’da yapılacak seçime hazır olduklarını dile getirdiler.

1 Kasım seçim bildirgesini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım için önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'nin seçim beyannamesini açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli, 7 Haziran söylediklerinin aksine 1 Kasım'da tek başına bir partinin hükümeti kuramaması durumunda HDP dışında diğer partilerle koalisyon kurmaya hazır olduklarını söyledi.

HDP DIŞINDA KOALİSYONA HAZIRIZ...

Bahçeli, "Eğer 1 Kasım seçimlerinin ambargo koymaya çalışanların istediği gibi 1 Kasım'ın 7 Haziran'ın tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşısında MHP PKK uzantısı HDP'nın dışındaki her partiyle 4 ilkesi saklı kalması kaydıyla iktidar kurmaya veya iktidar olmaya vardır. Bunu da şimdiden ilan ediyoruz. Türkiye'nin üst üste 1 Kasımlar yaşamaması için biz sorumluluğa varız. 1 Kasım neticesinin kriz ve kaosa davetiye çıkarmaması için 4 ilkemizi kabul eden HDP dışındaki her partiyle diğer bir seçenek olarak seçim beyannamemizi hükümet protokolü haline dönüştürmeye peşinen hazırız. Bunu da muhataplarımıza bildiriyoruz" dedi.