Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.
 
MHP Nevşehir İl Başkanlığı kongresi Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde bugün yapıldı. MHP İl Başkanlığı Kongresine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, MYK üyesi Sahir Solmaz, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
 
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti. Taşçı, ‘’ Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nevşehir İl kongresini gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Hepimizin çok iyi bildiği gibi bu kongremizi, Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alındığı Türk Milleti diye bir şey yoktur denilerek milli varlığımıza ağır hakaretlerin yapıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bu kongremizi, tarihimizin en büyük yolsuzluklarının yapıldığı ve ne yazık ki, bu yolsuzlukların örtbas edildiği bir dönemde gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple değerli arkadaşlarım, ülkemizin her tarafında devam etmekte olan kongrelerimiz gibi, bu kongremizin de çok önemli olduğunu kabul ediyoruz. Ülkücü hareketin ruhuna uygun olarak, kardeşliği ve sevgiyi yücelttiğimizde hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza gönül kapılarımızı açtığımızda, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu toprakların refahı ve mutluluğu için elimizden gelen gayreti gösterdiğimizde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısının çok yakınlaşacağını açık ve net görüyoruz. Hepinizin bildiği gibi, 2015 yılı Haziran ayında ülkemizde genel milletvekilliği seçimleri gerçekleştirilecektir. Bu seçimlerin Türk tarihinin dönüm noktası olacağını herkes kabul etmektedir. Yolsuzlukların, hırsızlıkların, vatana ihanetin ört bas edildiği ve halkımızdan gizlendiği günümüzde, hepimize, MHP’nin bütün sevenlerine çok büyük görevler düşmektedir. 12 yıldır yalan, talan ve ihanetten başka bir işe yaramamış AKP iktidarının, iktidarını kaybetmemek için her yola başvuracağını biliyoruz. AKP iktidarının kendisi gibi düşünmeyeni kendisine biat etmeyen herkesi demokratik olmayan yöntemlerle, hukuk olmayan yöntemlerle susturduğunu çok iyi biliyoruz. MHP Nevşehir İl Yönetimi olarak, Genel Başkanımızın işaret ettiği düsturlar doğrultusunda önce ülkem, sonra partim, sonra da ben diyerek çalışmalarımızı yürütmeye gayret ettik. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası ancak MHP iktidarı ve kadrolarıyla mümkündür.  Kongremizin ülkemize, Nevşehir’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.
 
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın konuşmasının ardından oy kullanma işlemi başladı. MHP İl Başkanlığı kongresine tek liste halinde katılan mevcut İl Başkanı Göksel Taşçı partinin yeniden İl Başkanı olarak seçildi.