MHP İl Başkanı Sn Göksel Taşcı gündemle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sn İl Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Son günlerde basınımızda Sn. Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz'ün ''1. sıra adayımız

Recep Tayyip Erdoğan 2. sıra adayımız Ahmet Davutoğlu 3. sıra adayımız çocuklarımız'' açıklaması ve Sn Gizligideri'in ''Milliyetçilerden oy alacağız'' sözleri  yer almıştır.

Birincisi; Sn açıkgöz Sn Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğundan bi haber olsa gerek ki Cumhurun başını bir siyasi parti adayı yapmaktan çekinmemiştir. Oysaki Sn Erdoğan tarafsızlığına ve bir siyasi partinin değil tüm halkın Cumhurbaşkanı olacağına namusu ve şerefi üzerine and içmiştir. Bu durumda Sn Erdoğan'ı bir siyasi partinin adayı gibi lanse etmek başta Cumhurun başına hakaret akabindede milletimizin cumhurbaşkanı tanımlamasına saygısızlıktır. Sn. Açıkgöz'ün bu talihsiz açıklaması için Sn Cumhurbaşkanından ve Yüce Türk milletinden özür dilemesi gerektiğine inanıyoruz.

 

İkincisi; Sn Açıkgöz 3. sırayı 23 nisan dolayısıyla olsa gerek çocuklara bırakmıştır. 3. sıra adayını çocuk mu görmüştür yoksa 23 nisan etkinliklerinde devlet büyüklerinin 1 günlüğüne koltuklarını çocuklara bırakmasını yanlışmı anlamıştır.

 

Üçüncüsü; Sn Açıkgöz kendisine ve diğer adaylara güvenmemişmidir ki yerine hızlıca aday arayışına girmiştir. Eğer hal böyle ise bu yola neden çıkmıştır. Kendisine daha adaylık sürecinde güvenmeyen biri Nevşehirimizi Ankarada nasıl temsil edecektir.

 

Diğer bir talihsiz açıklamada Sn Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider'den gelmiştir. Sn Gizligider'in Milliyetçi Harekete son günlerde yoğun ve kitlesel desteklerden rahatsız olduğu açıkça bellidir. Ne varki bu yoğun yükseliş dahada hız kazanacak ve 7 haziran seçimlerindede ortaya çıkacaktır. Sn Gizligider Ankarada Vekillik döneminde o dönem Başbakan olan Sn Erdoğan'ı iyi dinlememiş ve tam anlayamamıştır. Çünkü Sn Erdoğan Başbakanlık döneminde her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına aldığını açıkça beyan etmiştir. Sözde ayakları altına aldıkları milliyetçilikten ve milliyetçiliğin yılmaz savunucularından nasıl oy almayı hesap etmiştir. Belliki Sn Gizligider Sn Açıkgöz gibi kaybetme korkusuna kapılmış ve hayal dünyasına dalmıştır. Milliyetçilerden destek bulamayan Sn Gizligider ve partisi akıl almaz algı oparesyonlarına başlamışlardır. Bu sözler, algıyı ve sel olmaya başlayan yükselişimizi değiştiremeyecek ve Yüce Allah'ın izni ile 7 haziranda Milliyetçi Hareket Nevşehirden büyük bir zaferle çıkacaktır.

 

Biz MHP olarak bu seçimde tüm halkımızın desteğini alarak her vatandaşımızın umudu olarak yola çıktık. Yılmadan çalışmaya ve yolumuzda yürümeye devam ediyoruz.

 

Ve bir kez daha haykırıyoruz

 

BİZİMLE YÜRÜ NEVŞEHİR...

 

Göksel TAŞCI

MHP İl Başkanı