Kısa bir süre önce Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına seçilen Göksel Taşçı ,

,Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve Haydar Çiftçi Nevşehir gündemin Adresi FİB Haber Merkezi İnternet gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüştü.

 

Nevşehir İnternet Gazetemizi FİB Haber.Com u Nevşehir İl Temsilciliğinde genel yayın yönetmenimiz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile bir süre görüşen M.H.P. 'li heyet, gündemdeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen görüşmede gazetemiz için  de övgü dolu sözler de söyleyen M.H.P.'li heyet, İnternet Gazetenizi çok beğeniyoruz. Her sabah sizin gazetenize bakıyoruz. Nevşehir ve Kapadokya Haberlerini gazetenizden takip ediyoruz.

Ayrıca FİB Haber i bu anlamda de çok başarılı buluyoruz.. Gazetenizde emeği geçen arkadaşları ve bu ekibi yöneten sizi tebrik ediyoruz dediler.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı,Yaklaşan Yerel Seçimler için çalışmalara başladıklarını dile getirerek 2014 Yerel Seçimleriyle birlikte Tüm Türkiye ve Nevşeiimizde MHP Rüzgarı esecek dedi.Başkan Taşçı, MHP olarak  Yerel Seçimlerde kazanalıcak başarının Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde iyi bir hazırlık olacağını bu bilinçle çalışmalarını ciddi bir şekilde yürüttüklerini söyledi.

 

Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen genel yayın yönetmenimiz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ise M.H.P. 'li heyete teşekkür etti.

  Ziyarette içilen Kahvelerin ardından sona erdi.