Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl binası önünde düzenlenen aşure günü etkinliğine MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Eski İl Başkanı ve Nevşehir Bir önceki MHP Milletvekili Mehmet Varol , Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, MHP Kadın Kolları Başkanı , son seçimlerde MHP'den Nevşehir Milletvekili Adayı olan Av. Fazlı Koç ve çok sayıda partili katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Hanım Kolları'nın kendi elleriyle hazırladıkları aşureyi hemşehrilerimize ikram ettik, Allah kabul etsin diyen
 MHP Eski Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol yaptığı açıklamada “Bereket ve paylaşımın sembolü olan aşureyi bu yıl esnafımızla paylaştık. Umarız bu bereket, yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır.”  diye konuştu. 

Her yıl olduğu gibi bütün ilçelerde MHP Kadın Kolları başkanlıklarının aşure yaparak dağıtıldığını belirten Varol, şunları kaydetti: “Muharrem ayına özgü bu gelenek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Nevşehir MHP Kadın KollarıTeşkilatımız tarafından yaptırılan, bereket ve paylaşımın sembolü aşure tatlısını bu yıl esnafımızla paylaştık. Umarız bu bereket, yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır ve umarız siftah bile yapamadan akşam ettiği için ağzının tadı kaçan esnaf kardeşlerimizin ağızları tatlanır." 

Esnaflar da memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.