Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve MHP heyeti Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret ettiler. MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarımıza bugün Ürgüp ilçemiz ile devam ediyoruz. Bugün burada yapacağımız ziyaretler öncesinde sizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz dedi.
Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ise ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Adaylarına ve MHP heyetine teşekkür ederken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler ülkemize ve Nevşehir’imize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları daha sonra ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile burada bir süre sohbet eden MHP heyeti daha sonra ise seçim çalışmalarını yapmak üzere belediyeden ayrıldı.