Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki yıl Meclis Başkan Vekilliği görevinde bulunan ve 7 Haziran 2015 Seçimlerinde MHP'den Nevşehir Milletvekili seçilen 26.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol NTSO'yu ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyir İnce ve Genel Sekreter İ.Hakkı Aydoğan tarafından karşılanan MHP Nevşehir Milletvekili ve 26 .dönem Adayı Mehmet Varol şunları ifade etti; Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’deki tüm kurumları ziyaret ederek sorunlarını dinlemekteyiz. Odamızın değerli başkanlarına ve yönetim kuruluna bizleri kabul ettiği için teşekkür ederim. Bilindiği üzere ülkemiz 1 Kasımda erken seçime gitmektedir yapılacak olan bu seçimde tüm Nevşehir halkımızın desteklerini bekliyor ve yapılacak olan seçimin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ise Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’un Odamıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti; Bir Kasımda yapılacak olan seçimin sonucu ne olursa olsun hem siyasi partilerimizin hem adaylarımızın hem de halkımızın bunu içine sindirerek kabullenmesi gerekmektedir. Amaç ülkeye ve memlekete hizmet etmektir, sizinde hizmet aşkıyla yola çıktığınızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu hizmet yolunda adaylığının hayırlı olmasını diliyor çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Ziyarette MHP Nevşehir İl Başkan Vekili Eyyüp Öz, MHP Nevşehir Il Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi eşlik ettiler.