1 kasım genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

 Seçim çalışmaları çerçevesinde MHP Nevşehir Milletvekili adaylarından, Hüseyin ÖDEMİŞ ve Mehmet VAROL Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir il başkanı Göksel TAŞCI ile birlikte Ürgüp ilçesini ziyaret etti.  

Ziyaretleri esnasında Ürgüp halkıyla bir araya gelen Milletvekili adayları Hüseyin ÖDEMİŞ ve Mehmet VAROL ,Ürgüp halkıyla yaptıkları sohbet esnasında Nevşehir'in ve Ürgüp'ün sorunlarını bildiklerini ve Nevşehir'in sesi olacaklarını söylediler. Daha sonra  Ürgüp esnafını gezerek onların sorunlarına kulak verdiler.Milletvekili adayları, Ürgüp halkının desteklerini arkalarına almanın gururu ile ilçeden ayrıldılar.


Nevşehir MHP Heyeti'nin 2.Durağı Gülşehir’de Seçim Ziyaretlerinde Bulundu..

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesi ile devam etti.

MHP Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyyüp Öz,Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP 3. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Ödemiş, Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, Gülşehir İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Ergene, MHP Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergene ve partililer 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimler öncesinde ziyaretlerde bulundular.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol burada esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunurken, Varol ve beraberindekiler Gülşehir Merkez ilçe ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı köylerde çeşitli ziyaretlerde bulundular.