Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ve Milletvekili adayları Nevşehir’de esnaflarla kucaklaşıyor.
 
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer Nevşehir’de esnaf ziyaretlerinde bulunuyorlar. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel  esnafların sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını paylaşıyorlar. Varol burada yaptığı açıklama 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP iktidarıyla birlikte esnaflarımızın sorunlarını Allah’ın izni ile hep birlikte çözeceğiz. Nevşehir’den yükselecek olan MHP iktidarı ile esnafımız, çiftçimiz, köylümüz, vatandaşlarımız daha refah bir seviyede yaşayacaklardır. Esnaflarımızın sıkıntılarının çözüm yolu Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır dedi.
 
MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise ülkemizin ve şehrimizin MHP iktidarına ihtiyacı vardır. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri çok önem arz etmektedir. Nevşehir’de esnaflarımız sıkıntılı. Bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak için yola çıktık. Şimdi de diyoruz ki Bizimle Yürü Nevşehir şeklinde konuştu.