MHP Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu MHP olarak Nevşehir merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerimize hizmet edecek kadrolara sahip olduklarını dile getirdi. Artık Yeter diyen Kalfaoğlu, Nevşehir yönetiminde söz sahibi olmak istediklerini ve bu nedenle tüm Nevşehirlilerin oyuna talip olduklarını söyledi.

Bu defa Herşey Farklı Olacak...!

Kalfaoğlu, “Gerçek manada İlimiz beldemiz ve ilçelerimize vizyon katacak projelerimizle, hedeflerimiz ve inancımızla halkımıza kendimizi, iyi anlatarak hepsi pırıl pırıl adaylarımızla Nevşehir de bütün Belediyelere talibiz ve Allahın izniyle bunu başaracağız ” dedi.

Kalfaoğlu: Dersimize İyi Çalışıyoruz....

FİB Haber Merkezimize iddialı açıklamlarda bulunan Kalfaoğlu, MHP olarak göreve geldiğimiz andan itibaren,Şefaf olarak  söz verdiğimiz bütün projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin hesabının da her zaman sorulabileceği ortamları yaratacağız. Milliyetçi Hareketin davası da önce milletidir, ülkesidir.” ifadelerini kullandı. Nevşehir halkımız herşeyi iyi görüyor biliyor ve düşünüyor bu bağlamda Biz tarihin her döneminde olduğu gibi yine ülkemiz memleketimiz ve milletimiz için BİZ Hazırız Bu sefer herşey farklı olacak Allahı izniyle herkesin yüzü gülecek Halkımızdanda destek bekliyoruz dedi...