Nevşehir de ki Tüm Belediyelere talibiz diyen MHP İl Başkanı Göksel Taşçı MHP ile Yerel Yönetim anlayışının Halka hizmet Hakka hizme distürüyle dahada net ortaya konulduğunun altını çizerek, Adayların belirleneceğini belirtti.

 MHP Nevşehir İl ve Merkez İlçe ile tüm teşkilat olarak 2014 Mart ayındaki Yerel Seçimlere şimdiden hazırlıkların yapıldığı ifade ediliyor.

 AKP'ye karşı başarı kazanmak isteyen MHP Nevşehir de  koları şimdiden sıvadı. MHP yönetimi yerel yönetimler için belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı.

 

 

2014'ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Başarılı Belediyeler de Başkanlarımızın yeniden aday göstereceklerini diğer Belediyelerin ise alınması adına Anketler yaptırıldığını söyledi.

 

MHP olarak bizim Yerel Yönetimlerdeki en büyük anlayış farklılığımız şudur ki; "Bizim de vatandaşlarımızın da Belediye Başkanlarından memnun olacağı ortak bir isim üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Aday adaylığı süresininde oldukça hareketli geçmesinin beklendiği ifade edilen MHP kanadında Başkanlık düşünen rüştünü ispatlamış çok sayıda isimlerin Memleketine hizmet için yarışacaklarını ve aday adaylarının içinden titiz bir çalışmaylada Partimizi temsilen Başkan adaylarımızın tesbit edileceğini söyledi

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacak ilk ismi geçtiğimiz haftalarda Aksaray'da açıklamıştı. MHP'nin mevcut il başkanı olan Dr. Rıfkı Karabatak 'ı Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak açıklayan Devlet Bahçeli, Aksaraylılardan destek istedi ve Aksaraylılara güvendiğini söyledi.