NEVŞEHİR/FİB Haber- Milliyetçi Hareket Partisinin 2015 genel seçimleri öncesinde aday listelerini halk tarafından kabul gören isimlerle hazırlamayı hedefliyor.
 
2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde ilimiz Nevşehir den en az 1 milletvekili çıkarmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi aday listelerini titizlikle hazırlayacak. Özellikle listelerde halk tarafından kabul gören isimlere yer verilecek.

En son Parti Binasında Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı bunu yaptığı konuşmasında açıkca ortaya koydu. Taşçı : " - Hedefimiz Nevşehir'den 3 Milletvekili çıkartmak istiyoruz.Tüm çabamız ve çalışmalarımız bu yönde ..."

Milliyetçi Hareket Partisi ile Büyük Birlik Partisi arasında herhangi bir seçim ittifakı veya birleşmenin söz konusu olmadığı belirtilirken MHP cephesi sandıkta her cepheden oy alabilecek isimlere listede yer vermeyi hedefliyor.

MHP Nevşehir birinci sıradan aday adayı kim olacak...?

Nevşehir'de seçim listelerinin 1 ve 2. sırasının çok önemli olduğunun farkında olan MHP genel merkezi aday listelerini büyük bir titizlikle hazırlayacak.

Adaylıklar henüz netleşmezken MHP'nin 1'inci sıra milletvekili adayının kim olacağı merak konusu.

MHP'nin 2015 Genel Seçim Kadrosunda 11Aday Adayı İsim Yarışıyor...

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili aday adayları içerisinde en şanslı beş isim olduğu ; Sait Yüksel , Sahir Solmaz , Fazlı Koç, Mustafa Uğur ve Mehmet Varol .. Bu Beş isim içerisinden bir üçlü oluşturulacağı belirtiliyor. 

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için 11 isim MHP Genel Merkezi'ne resmi başvuruda bulundu. MHP Nevşehir İl Başkanlığı'nda düzenledikleri basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıklayan isimler daha sonra ise MHP Genel Merkezine resmi başvuruda bulunarak 7 Nisan 2015 tarihini beklemeye başladılar.

İşte MHP’de Aday Adaylık Başvurusu Yapan İsimler

Ahmet Tekin,

Alpaydın Eroğlu,

Emircan Ünlü,

Fazlı Koç,

Hüseyin Ödemiş,

Kemal Erkan Ünal,

Mehmet Varol,

Mustafa Uğur,

Sait Yüksel,

Sahir Solmaz,

Vahdet Özler