UÇHİSAR'DA KARASLAN'DAN MUHTEŞEM PROJE TANITIM TOPLANTISI ...

Milliyetçi Hareket Partisi Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ali Karaaslan, bugün Bindallı restaurantta kalabalık bir topluluğa Sinevizyonda takdim ettiği projelerini açıkladı.Daha sonra karşılıklı soru ve cevaplı bir şekilde  proje üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.Proje tanıtım toplantısına MHP Nevşehir İl ve İlçe yönetimiyle İl Genel Meclis Üyesi adayı Av.Fazlı Koç ile çok sayıda Uçhisarlı katıldı.

 Karaaslan,Sinevizyonda sunum eşliğinde detaylarıyla projelerini tanıttı.

Belediye Başkan adayı 
Karaaslan'ın tanıtımını yaptığı projeler arasında hemen ilk dikkat çeken Uçhisar Çarşı Projesi,Kale Projesi,Yaşayan Müze,Tarım ve Hayvancılık Projesi ile doğanın korunması, turizmin canlanması, bölgenin ekonomi yönünden gelişmesi ve vatandaşların sosyal alanlardan faydalanması amaçlanıyor.

Bindallı Restaurantı tamamen dolduran Yaklaşık 500-600 kişilik coşkulu katılımın sık sık alkışlarıyla destek verdiği proje tanıtım toplantısında Başkan Adayı Karaaslan,UÇHİSAR için tek tek tüm projelerini anlattı.

Uçhisar'ın köklü birçok sorununa değinen MHP Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ali Karaaslan, adeta sorunlara neşter olacak projelerle ben geliyorum mesajını verdi.

Uçhisar da bu iş bitmiştir...

Konuşma ve tavırlarıyla yüzlerce kişiden olumlu not alan Karaaslan, cesurca mikrofon karşısına geçip kendisine yöneltilen sorulara büyük ustalıkla ve ince esprilerle cevap verdi.

Karaaslan konuşmasında,Sevdaysa sevda iradeyse irade yürekse yürek destekse İşte destek....Konu Uçhisar sa gerisi teferruat diyerek,Allahın izni Uçhisarlı hemşehrilerimin bu büyük destek ve teveccühleriyle Allahın izniyle  gümbür gümbür geliyoruz dedi. Ayrıca, Diğer adaylara da büyük saygı gösterdiğini dile getirerek seçimlerde başarılar diledi...

Geçtiğimiz günlerde Uçhisarlı bayanlara yönelik düzenlediğimiz, Uçhisar İçin Büyük Değişim ve Gelişim Proje Tanıtım Toplantısının bugün Erkelere yönelik ikincisinde değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmiş bulunuyoruz diyen Karaaslan,Uçhisarlı halkımız artık Yeter diyerek Kasabamızın hak ettiği gelişime değişime Evet diyeceklerini ve bizimle beraber Uçhisar ı hak ettiği yerlere getirecekleri destekleri verdiklerini bu büyük coşkulu kalabalıktan anlıyor ve sevdalısı olduğumuz memleketimiz Uçhisarımıza hizmet etmek için seçimlere kalan şu son günlerin büyük heyecanını yaşıyorum.İnşallah sizlerin bu büyük destek ve şahsıma gösterdiğiniz büyük güvenlerinize layık olmak için geceli gündüzlü çalışacağıma bende söz veriyorum dedi.

Karaaslan,Görüyorum ki Uçhisar da Vatandaş kararını çoktan vermiş hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum bu süreçte dualarınızı da bizlerden eksik etmeyin dedi.


"GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDİR..."

Kasabamızda sağlayacağımız birlik, beraberlik ile atalarımızdan aldığımız sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü UÇHİSAR dan tüm dünyaya tanıtmak için uğraş vereceğiz.

Tek amacımız Ali KARAASLAN ve ekibi olarak UÇHİSAR'a hizmet etmek...

ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun İnşallah...İşte Karaslan'ın Uçhisar da Esnaf ziyaretlerinden derlenen o görüntüler...