Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul’da yapılan 3. etap aday tanıtım toplantısına MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız’da katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada, gündüz kandilini hazırlamayanın gece karanlığa mahkum olacağını belirtti. Türkiyenin mevcut manzarasında ,Aday olamadım, diyerek gücenmenin ve gönül koymanın doğru olmadığını anlatan Bahçeli, partilerine gönül veren herkese teşekkür etti. 

Bahçeli, MHP,nin yerelde ve geneldeki iktidarının kilometre taşlarını, içtenlik ve bağlılığın döşeyeceğini ifade etti. Türk milletinin yaşaması, ayakta durması ve bağımsız kalmasının, kendilerinin yapıcı müdahale ve mücadeleleriyle birebir ilişkili olduğunu belirterek, Biliniz ki, engeller takılmak için değil aşılmak içindir, zorluklar yenilmek için değil geçilmek için, kötüler teslim olmak için değil ezilmek için vardır. Bizde bunu yapacak inanç, tecrübe, birikim ve kadro, zannedilenin fersah fersah ötesindedir. Bizde bunu sağlayacak iman ve iddia, ziyadesiyle mevcuttur. Bir an olsun unutmayınız ki, önümüzde engel ve güçlük yoksa bizimle uğraşan, ayağımızdan çekiştiren bulunmuyorsa, takip ettiğimiz yol bizi hiçbir yere götürmeyecektir diye konuştu. 

Bahçeli, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen "MHP 3. Etap Aday Tanıtım Toplantısı"nda, bundan önce 252 adayı Ankara’da, ardından da 220 adayı Kayseri’de muazzam bir coşku ve katılımla ilan ettiklerini anımsattı.