MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz 24 haziran da ortaya çıkan tablo hakkında önemli değerlendirmelerde bulunarak birde teşekkür mesajı yayınladı.

24 Haziran seçim sonuçları itibari ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 1.turda sonuçlanması ve MHP’nin 11.11’lik oy oranı ve 49 milletvekili ile mecliste temsil edilecek olması kesinleşti. Seçim sonuçları ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz; ”Bu seçimin kazananı kayıtsız şartsız Türkiye, olmuştur.” dedi

İlçe Başkanı Öz; "Ürgüp seçim sonuçlarına baktığımızda ilçe toplamında Cumhur ittifakı ortamığız Ak Parti ve MHP'nin oylarıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ürgüp Merkezden 8.162 oy, belde ve köylerden 6.675 oy,  merkez, belde ve köylerin ilçe genel toplamında ise 14.837 oy tercih edilerek kullanılmıştır. Önceki seçim istatistiklerinden, seçimin birinci turda bitmiş olmasından ve Ülkücülerin 90’ın üzerinde bir oranla MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin atmış olduğu imzaya sahip çıktığı görülmektedir. Türkiye geneline baktığımızda Ak Parti yüzde 42,60 MHP 11,11 toplam da Cumhur İttifakı yüzde 53,71 oy almıştır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye geneli yüzde 52,60 oy oranı ile Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Artık Ak Parti MHP ittifakı meclise yansımış kanun çıkartma yeter sayısı Ak Parti + MHP ittifakının toplam oyu ile gerçekleşecektir. Küresel güçlerin Ülkemiz üzerinde oynamış olduğu alçakça oyunu erken görerek erken seçim kararı alan sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, yeni bir tarihin yazılmasında baş rol oynamıştır. Bu münasebetle Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor, Ak parti ve Mhp yede Cumhur İttifakı çatısı altında vatanımıza milletimize hayırlı hizmetler yapılmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak iftar, sahur demeden, ailesiyle dahi iftar açmayan, saha da pazar ve esnaf ziyaretlerimizde her türlü katkıyla canını dişine katarak, çevresine cumhur ittifakı ve Meclis’te güçlü MHP için cani gönülden oy almak için mücadele eden teşkilatıma, kadın kollarıma, geleceğimizin teminatı olan Ülkü Ocaklarımıza, sandık sorumlularıma, okul sorumlularıma ve müşahitlerime kısaca emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize, ilçe Seçim Kurulumuza, Milliyetçi Hareket Partisi'ne güvenip, teveccüh gösteren, oy veren Ürgüplü hemşehrilerime, milletimize de teşekkür eder saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunarım. Rabbim sizleri var etsin. İyi ki varsınız. Teşekkürler Ürgüp, Teşekkürler TÜRKİYE" dedi.