30 Mart 2014 Yerel Seçim süreci hızlı bir şekilde devam ederken özellikle AK Parti de ki aday adayı bolluğu ve İl Teşkilatındaki yoğunluğun Medyayla bütünleşerek kamuoyuyla paylaşılması karşısında Nevşehir MHP teşkilatındaki sessizlik partili partisiz Siyasi kulislerde farklı şekillerde dillendiriliyor.


"Kuzuların mı Yoksa Kurtların mı Sessizliği Yaşanıyor..."MHP de Fırtına öncesi sessizlik hakim...

MHP Nevşehir'de Güçlü Kararlı ve İddialı...

Birinci görüşe göre MHP sessiz ve derinden giderek söz yerinde ise pusuda yatmış bekliyor. Ve AK Partinin adaylarını açıklamasının ardından geliştireceği stratejisi ile birlikte Adaylarını açıklayacak... MHP de Parola:

"Kimse sabrımıza aldanıp da gevşeklik yapmasın, kuduz gibi oraya buraya sataşmasın; yeri ve zamanı gelince Malazgirt Destanı da tekrarlanır, Söğüt ruhu da canlanır. Devlet BAHÇELİ"

"MHP Nevşehir de Çıkmazda..."

İkinci görüşe göre ise MHP görüşlerin tam aksine Nevşehir de sıkıntılı bir süreç yaşıyor...Aday adayı bulmakta sıkıntı yaşadığı ve MHP için aday adayı bulmakta zorlandığı şeklinde ifade ediliyor.

Özellikle kamuoyunda belirlenen MHP adayları hakkında MHP Nevşehir İl Başkanlığında henüz hiçbir resmi bir basın açıklaması yapılmamasına rağmen münferit bazı basın yayın organlarında çıkan aday adayları ve hatta adaylar konusunda bilgi kirliliği yaşanıyor olmasının önünede geçilemiyor.Bu konuda bilgi kirliliğinin önüne geçmek için MHP den resmi bir açıklama yapılana kadar Nevşehirin en çok okunan Gündemin Adresi Sitemizde MHP Yerel Seçimlerine ilişkin hiçbir haber yapılmayacağınıda önemle belirtmek istiyoruz...

Konu hakkında sağlıklı bilgi ve açıklama olmadığı için bu süreçte aldığımız bu kararın siz değerli okurlarımızca takdir bulacağını düşünerek Bütün okuyucularımızdan bu konuda özür diliyoruz.

Biz FİB Haber Merkezi olarak biz sadece görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyor hiçbir kimse sınıf ve bir grubun hiçbir etki baskı ve yönlendirmelerinden uzak tamamen olması gerektiği gibi Özgür iradesiyle yapmış olduğu haberlerini Nevşehirin sesi ve sitesi olarak sizlerle en sıcak en doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz.

Bu konuda Haber merkezimize yapılacak tüm açıklamaları sizlerle bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada paylaşmayı sürdüreceğiz...