Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri için süreç olanca hızıyla sürerken MHP kanadında kulislerde öyle bir isim dolaşıyor ki gündemi değiştirecek bu çok önemli isim aday adayı olacak mı? 

Aday Olacak Mı? Son Karar Bahçeli'nin


Kamuoyunda zikredilen iki önemli ismin MHP'den Nevşehir Milletvekilliği için aday adaylığı konusu MHP kulislerine bomba gibi düştü...


7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerine hazırlanan MHP’de öncelik kongre olacak. Kongrenin ardından milletvekili adaylarına yoğunlaşacak olan MHP’nin Nevşehir'den Milletvekili Adayı sürprizi yada sürprizleri kim ?

MHP, seçimden önce büyük kongreyi yapmak üzere hazırlıklarını tamamladı. 21 Mart’ta Ankara’da büyük kongre toplanacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçimden önce yeniden genel başkan seçilecek. Taşrada olduğu gibi merkez yönetimi de seçimlerde partinin başarı grafiğini yükseltecek isimlerden oluşacak. Milletvekili seçilecekler ile teşkilatlarda görev alacaklar ayrılacak; böylece küskünlükler önlenecek.
 
Kongrenin hemen ardından milletvekilliği listelerine dönük çalışmalar başlayacak. Ön seçim zaman sıkışıklığı nedeniyle mümkün görünmüyor. MHP, merkez ve temayül yoklamalarına ağırlık verecek. Listelerde, Bahçeli etkili olacak.

Sürecin hızla ilerlediği Nevşehir MHP kanadında ise tüm planlar bu defa 7 Haziran da En az 1 Milletvekili çıkarabilmek... Bu konuda halkın görüşü ve kanaat önderlerinin fikirlerinin alınacağı parti içinde bölünme yaşanmaması adına ortak bir isimle seçimlere gidileceği belirtiliyor. Ayrıca bölgesel oy planlamasıda yapan MHP kurmayları bu kapsamda oy getirecek İlçelerden en az 1 Milletvekili adayınında 7 Haziran da aday gösterilmesin ekesin gözle bakılıyor. Bu süreçte Son kararı verecek olacak Bahçeli'nin Büyük kongre sonrası Nevşehir için radikal kararlar almasının ise mümkün olduğu bu seçimlerde Bahçeli'nin Nevşehir'e çok güvendiği belirtiliyor.

Bu kapsamda isismleri sır gibi saklanan iki önemli ismin ikna çalışmaları da başladığı belirtiliyor. Bunlardan birisinin Nevşehir'den saygın bir İş Adamı diğerinin ise eski siyasilerden çok tanınan bir ismin oldukları ise gelen bilgiler arasında.