"En Uygun Adaylarla Seçime Girmek İçin Çalışıyoruz..."Sulusaray'da
 NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, İl genelinde belediye başkan aday adaylığı için partilerine büyük bir teveccühün bulunduğunu belirtirken, Sulusaray belediye başkanı Sadi Yalbırdak’ın Merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Milliyetçi Partisinin adayı olarak çıkacağını söyledi.

Nevşehir Merkezde 4, Kozaklı ilçesinde 10, Gülşehir ilçesinde 6, Avanos ilçesinde ise 5 belediye başkan aday adayının bulunduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de diğer siyasi partilerden önce belediye seçimlerine yönelik hazırlıklarını başlatan ilk siyasi partinin Milliyetçi Hareket partisi olduğunu dile getirdi.

Taşçı, “Milliyetçi Hareket Partisinin Yerel seçimlere hazırlığı Ocak 2013 tarihi itibariyle başladı. Biz diğer siyasi partilerden daha önce yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Üç tane büyük şehir belediye başkan adayımızı da açıkladık. 4 İl ve çok sayıda ilçe ve belde belediye başkan adayımızı açıkladık. Nevşehir’e geldiğimizde il belediye başkan adaylığı için şu an 4 aday adayımız bulunuyor. İlçelerimizde ve beldelerimizde aday adayı sayısı çok fazla. Kozaklı ilçe merkezi belediye başkan adaylığı için 10, Gülşehir belediye başkanlığı için 6, Avanos ilçe belediye başkanlığı için 5 aday adayımız var. Adaylığı kesin olan belediye başkan aday adaylarımızdan şu an için Merkeze bağlı Sulusaray belediye başkanımızın ismini verebilirim. Orada Sayın başkanımızın karşısına başka bir aday adayı çıkarmayı düşünmüyoruz. İlçe başkanlarımızla aday adayı belirlemesi konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. En uygun adaylarla seçime girmek istiyoruz” dedi.