Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun...!

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı mesajında:Barışın, huzurun, kardeşliğin, dayanışmanın sembolü olan ramazan ayına kavuşmuş olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. On bir ayın sultanı olan bu günleri bizlere nasip eden Cenab-ı Allaha hamd ve sena ederim. Bu güzel günleri hakkıyla idrak edip sağ salim ve günahlardan arınmış bir şekilde Ramazan Bayramına da ulaşmayı Hak Teâlâ’dan niyaz eder, tüm Türk İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim...

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun...!

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kalfaoğlu, mesajında, Ramazan'ın İslam alemi ile beraber tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Müslümanların bu ayda birbirlerini duayla anmalarının gerekli olduğunu belirten Kalfaoğlu, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresinde olursa olsun şiddete maruz kalan tüm Müslümanların felahını diliyorum. Hayırların fethi, şerlerin defi, ehl-i imanın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunmasını yüce mevladan niyaz etmeliyiz. Bu mübarek ayın bizlere birlik, beraberlik, sağlık ve huzur getirmesi dileklerimle tüm Müslümanların Ramazan-ı Şerif'i mübarek olsun."

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun...!

MHP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı basın açıklamasında Tüm İslam Aleminin, Ülkemiz insanlarının ve Nevşehir halkının bu rahmet ve bereket ayını kutladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay, “On bir ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşıyoruz. Dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi yine bu ay içinde kutlanır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden olan oruç da bu ayda tutulur. Bu nedenle Ramazan ayı, Müslümanlar için en kutsal aydır ve 11 ayın sultanı denilmiştir. Ramazan ayı bağışlanmanın, yardımlaşmanın ve ibadetin doruğa çıktığı çok önemli bir aydır. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin ve Nevşehir halkımızın mübarek ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.